Puhtaamman tulevaisuuden puolesta!

  • Artikkelin kategoria:Tiedotteet

Kun huoli tulevaisuuden luonnon tilasta kasvoi tiettyyn pisteeseen, oli pakko tehdä jotain. Adeliina-tuoteperheen tuotteet ovat syntyneet halusta turvata puhdas ja myrkytön suomalainen luonto myös lapsillemme.

Jokainen meistä voi omilla pienillä valinnoillaan vaikuttaa siihen, minkälaisen perinnön jätämme ja minkälainen on tulevaisuuden luonto. Adeliina-tuotteet –  puhtaamman tulevaisuuden puolesta!

Aidosti puhdas Adeliina-tuoteperhe syntyi myös omasta kaipuusta ekologiseen, kotimaiseen ja laadukkaaseen pyykkietikkaan. Pyykkietikka edustaa puhdasta suomalaisuutta parhaimmillaan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan etikka on kautta aikojen ollut osa suomalaista siivousperinnettä. Etikkaa on käytetty pyykinpesuun, lattianpesuun, ikkunanpesuun jne.

Adeliinan tuotteiden ytimenä on laadukas, vegaaninen ja biohajoava Adeliina Pyykkietikka. Adeliinan Pyykkietikoita valmistetaan neljää ihanaa tuoksua: Kirsikka, Puuvilla, Pyykkitupa ja Puhdas pyykki. Pyykkietikoiden pakkauskoot ovat 500ml ja 1000ml.

Marrakuussa 2018 valikoima laajenee neljällä valloittavalla uutuustuoksulla: Mausteinen kaneli, Mango, Vanilja-Omena ja Greippi.

Kaikki Adeliina-tuoteperheen tuotteet ovat kotimaisia, korkealaatuisia ja ekologisia. Oletko jo tutustunut turvallisiin ja myrkyttömiin tuotteisiimme? Tuotteiden jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen! Tarkasta lähin jälleenmyyjäsi täältä!

Olethan yhdessä kanssamme varmistamassa puhdasta tulevaisuutta!