Pyykinpesuaine 1000 ml Tuoksuton

Adeliina Pyykinpesuneste on toinen tuoteperheen ei-vegaanisista tuotteista, mutta muuten kaikki muut perusperiaatteemme ovat samat. Adeliina Pyykinpesuneste on sekä 100 % suomalainen että biohajoava. Adeliina Pyykinpesuneste on myös ekologinen ja soveltuu tuoksuttomuutensa johdosta myös kaikkiin allergiatalouksiin. Adeliina Pyykinpesuneste soveltuu villan ja muiden herkkien materiaalien pesemiseen, mutta se on myös tehokas lianirrottaja ihan tavallisessakin pyykissä.

Annostelu 30-40 ml / koneellinen, vain kevyesti likaiseen pyykkiin riittää pienempi annostus. Lähes 30 pesukertaa / pullo.

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

ps. Parhaan pesutuloksen saat käyttäessäsi yhtä aikaa Adeliina Pyykinpesunestettä ja Adeliina Pyykkietikkaa. Adeliina Pyykkietikan tuoksu pääsee parhaiten esiin, kun käytetty pyykinpesuneste on hajusteetonta.

13,00 

Kuvaus

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat kotimaisia, korkealaatuisia, 100 %:sesti biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Ajatuksena on ollut tuottaa kotimaisia, puhtaita ja myrkyttömiä tuotteita monipuoliseen kodinpuhdistukseen joka päivä.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 25 cm (senttimetri)