Siivoussuihke 500 ml

Adeliina Siivoussuihke on yleispuhdistusaine, jota voit käyttää kaikille kodin koville pinnoille. Siivoussuihke on valmis käytettäväksi, sitä ei tarvitse laimentaa tai sekoittaa. Adeliina Siivoussuihke on suomalainen, 100 %:sesti biohajoava ja vegaaninen tuote, jonka avulla siivoaminen on helppoa ja ympäristöystävällistä.

Adeliina Siivoussuihkeessa on ainutlaatuinen koostumus, jonka ansiosta tuote on erittäin hyvä rasvanirrottaja. Adeliina Siivoussuihke täytyisikin löytyä jokaisesta keittiöstä, sillä tuote on parhaimmillaan esimerkiksi likaisen lieden tai rasvaisen liesituulettimen pesemisessä.

Siivousuihke tuoksuu raikkaalta, hieman sitruunaiselta. Tuoksut on kuitenkin valittu allergeenit huomioiden, joten tuoksu on vain raikas eikä tuoksu voimakkaasti kemikaalilta. Pinnoille ja huoneilmaan jää puhdas tuoksu, kun olet siivonnut Adeliinan Siivoussuihketta hyödyntäen.

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

12,50 

Tuotetunnus (SKU): 7053 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Adeliinan Siivousuihke on pakattu 500 ml:n kauniiseen suihkepulloon. Suihkupää on kestävä ja tukeva, mukava käteen. Tuote nestemäinen, pullo valmistettu kierrätettävästä PET-muovista.

Lisätiedot

Tuotemerkki