Tekstiilien raikastaja Mango 450g

Adeliina Tekstiilien raikastaja on kotimainen ja tehokas vaihtoehto imurointipuuterille. Täysin myrkytön apu pikasiivoukseen. Tekstiilien raikastajan avulla pääset myös eroon pinttyneistä tuoksuista esimerkiksi matoissa tai kengissä. 

Tuote on pakattu 450 g:n sirotinpakkaukseen, joka on valmistettu pahvista sekä muovisesta kannesta ja pohjasta. Sirottimen läpi on kätevä annostella sopiva määrä raikastajaa. Tuotetta ripotellaan esimerkiksi matolle, annetaan vaikuttaa vähintään 30 minuuttia, jonka jälkeen imuroidaan pois. Toista käsittely tarvittaessa.

Adeliina Tekstiilien raikastaja Mango on täysin myrkytön ja turvallinen vaihtoehto kodin siivoamisessa. Se sopii täydellisesti myös lemmikkitalouksiin raikastaen esimerkiksi matot tai nukkuma-alustat. Tuoksu on raikas ja pehmeän mangoinen, mutta allergeenit on huomioitu ja useimmat tuoksuherkät pystyvät käyttämään tätä tuotetta. Adeliinan Tekstiilien raikastaja on biohajoava ja vegaaninen. Sitä on täysin turvallista käyttää myös lapsiperheissä, sillä pääraaka-aine on ruokasooda.

 

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

14,00 

Tuotetunnus (SKU): 8055 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuote jauhemainen, pakkaus kartonkia, jossa muovinen pohja ja kansi. Kannessa kätevä sirotin, jolla tuotetta annostellaan.

Lisätiedot

Paino 0,45 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 16 cm (senttimetri)
Tuotemerkki