Kotimaiset tuotteet varainhankintaan

Adeliinan ja Aava Cosmeticsin tuotteet ovat tuore ja raikas uutuus varainhankintakentällä. Pyykkietikan suosio on huipussaan ja ekologisuus sekä ympäristötietoisuus ovat niin ikään nousevia trendejä. Adeliinan kotimaisilla, myrkyttömillä ja ekologisilla tuotteilla on helppo tehdä varainhankintaa.

Adeliina- ja Aava-tuotteiden myyminen on helppoa ja mukavaa. Tuotevalikoimamme on esitetty esitteissä selkeästi ja hinnoittelu on helppoa. Toivomme, että saavutatte tuotteitamme myymällä tuottotavoitteenne! Adeliina- ja Aava-tuotteiden myyminen on riskitön tapa kerätä varoja erilaisiin tarkoituksiin.

Adeliina on ekologinen kodinpuhdistussarja päivittäiseen käyttöön.

Adeliinan kaikki tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja erittäin biohajoavia. Kaikissa tuotteissa on Avainlippu-merkki. Tuotteet valmistetaan tehtaassa Suomessa isoissa erissä. Täten varmistetaan tuotteiden puhtaus, tasalaatuisuus ja saatavuus.

Adeliinan varainhankinta -tuoteperhe koostuu monipuolisista puhdistusaineista. Pyykkietikoista asiakas voi valita mieleisen tuoksun neljästä ihanasta vaihtoehdosta.

  • Mango on ihanan pehmeä ja hedelmäinen.
  • Greippi on raikas ja sitruksinen.
  • Mausteinen kaneli tuo vivahteita itämaista.
  • Pyykkitupa tuo tuulahduksen menneestä ajasta: puhtaan pyykin tuoksu narulla kesäpäivänä.

Etikoiden kaveriksi kannattaa aina myydä myös Adeliinan hajusteeton Pyykinpesuaine. Hajusteettoman pesuaineen kanssa Adeliinan pyykkietikat pääsevät parhaiten esiin. Paras pesutulos syntyy, kun käytetään saumattomaksi pariksi suunniteltuja Adeliinan Pyykinpesunestettä ja Pyykkietikkaa.

Lisäksi tarjolla on ihanat pumppupullot, joissa on Nestesaippuaa ja Astianpesuainetta. Suihkepulloissa on Saniteettisuihketta ja Siivoussuihketta. Kaikki tuotteet sopivat päivittäiseen siivoukseen kotona. Tuotteissa on raikkaita, mutta ei liian voimakkaita tuotteita.

Tuoteperhettä täydentää ihana Tekstiilienraikastaja eli nk. imurointipuuteri. Se sopii loistavasti pikasiivoukseen ja kodin raikastamiseen. Tuoksuna ihana Mango.

Adeliinan tuotteissa on kiinnitetty paljon huomiota tehokkuuden ja ekologisuuden lisäksi tuoksuihin. Turvalliset tuoksuöljyt ovat parhailta toimittajilta hankittuja ja tuoksut valittu sellaisiksi, että ne eivät allergisoi helposti.

Ylelliset Aava-tuotteet suomalaiselle iholle.

Aava-ihonhoitosarja on pumppupulloihin pakattu tyrninsiemenöljypohjainen tuoteperhe.  Tuotteet on suunniteltu suomalaiselle iholle ja ne sopivat hyvin atoopikoille, psoriaasista sairastaville ja muille iho-ongelmista kärsiville henkilöille. Kotimaiset ja vegaaniset tuotteet hellivät ihoasi huippulaadukkain koostumuksin – joka päivä.

Aava-tuotteet on pakattu 300 ml:n pumppupulloihin. Tuotteet toimitetaan kahden kappaleen lahjapakkauksissa. Yksi pakkaus sisältää vaihtoehtoisesti Vartalovoiteen ja Suihkugeelin tai Käsivoiteen ja Jalkavoiteen.

Aava-voiteet imeytyvät nopeasti ja hoitavat ihovaurioita tehokkaasti. Vartalovoide on ihanan paksua ja vaahtoutuu hyvin. Tuotteissa on mieto ja miellyttävä tuoksu.

Käytännön asioita

Toimitamme vastuuhenkilölle tarvittavan määrän esitteitä, tilauslomakkeita, yhteenvetolistan sekä tämän infokirjeen – kaiken tämän veloituksetta!

Tuotteet myydään esitteiden perusteella, mallituotteita ei toimiteta. Varainhankkijat keräävät omaan listaansa tilaajan yhteystiedot ja merkitsee rastilla ruutuun asiakkaan tilaamat tuotteet. Huom! Pyykinpesuaine 14 € puuttuu listasta. Sekä Adeliina- että Aava-tuotteet tilataan samalla tilauslomakkeella.

 

Vastuuhenkilö koostaa ryhmän tilaukset Yhteenvetolomakkeeseen. Yhdelle riville merkitään varainhankkijan nimi sekä yhteismäärä kaikista häneltä ostetuista tuotteista. Loppusumma on helppo laskea ja vastuuhenkilön tilaustyö helpottuu. Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: tukku@adeliina.fi. Yhteenvetolomake kannattaa pitää tallessa, sillä vastuuhenkilön on helppo jakaa saapuneet tuotteet sen mukaan jokaiselle varainhankkijalle erikseen.

 

Tilauksen jälkeen tuotteet toimitetaan noin viikossa vastuuhenkilön antamaan osoitteeseen. Huom! Tuotteiden toimitus aloitetaan kuitenkin aikaisintaan viikolla 44. Kun varainhankkija toimittaa tuotteet asiakkailleen, hänen on perittävä samalla maksu tuotteista. Me annamme teille 30 pv maksuaikaa tuotteiden toimituspäivästä lukien. Eli teillä on 30 pv aikaa kerätä rahat omilta asiakkailtanne ja maksaa tilaus. Yli 600 €:n tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Muutoin veloitetaan rahtimaksua 20 €.

 

Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. Jos jokin tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä välittömästi yhteyshenkilölle ja selvittelemme yhdessä sopivan ratkaisun.

 

30 % myyntikate – vähintään 3 € voittoa jokaisesta myydystä tuotteesta.

 

Annamme teille noin 30 % katteen jokaisesta tuotteesta. Reilua ja helppoa.

 

Tuote

Myyntihinta

Ryhmän ostohinta

Voitto €

500 ml pullot

10 €

7 €

3 €

Pyykinpesuaine

Tekstiilinraikastaja

14 €

10 €

4 €

Aava-setti

30 €

21 €

7 €

 

 

Tuottoesimerkki – mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat.

 

Jos ryhmässä on 20 henkilöä. Ryhmän jäsenille asetetaan myyntitavoitteeksi 300 €:n myynti. Myynti voi koostua esimerkiksi seuraavista tuotteista:

 

Tuote

Tilausmäärä yht.

Myynti yht.

Laskutus yht.

Pyykkietikka 10 €

12 pll

120 €

84 €

Pyykinpesuaine 14 €

4 pll

56 €

40 €

Tekstiilinraikastaja 14 €

1 kpl

14 €

10 €

Aava-setit 30 €

1 kpl

30 €

21 €

Siivoussuihke 10 €

3 kpl

30 €

21 €

Saniteettisuihke 10 €

1 pll

10 €

7 €

Astiapesuaine 10 €

2 pll

20 €

14 €

Nestesaippua 10 €

2 pll

20 €

14 €

Yhteensä:

26 yksikköä

300 €

211 €

Yhden henkilön tuoma tulos siis 89 €. Koko ryhmän tulos 20 x 89 € =  1780 €.

 

Jos ryhmässä on 20 henkilöä ja jokainen myy 400 €:n edestä, tuotto voisi olla esimerkiksi 115 € / hlö. Tällöin koko ryhmän tulos olisi 20 x 115 € = 2300 €.

Tavoitteita asettamalla saatte aikaan paremman lopputuloksen. Hyödyntäkää myyntipuheissa sanoja kotimainen, vegaaninen, ekologinen, biohajoava, myrkytön. Erityisesti Aava-tuotteissa, mutta myös muissa, kannattaa korostaa kivaa lahja-ideaa. Joulu on tulossa, joten lahjaideat ja erilaiset muistamiset opeille, kerhotädeille, valmentajille ja hoitajille ovat taas ajankohtaisia. Jutelkaa ryhmässä yhteisesti myyntiargumenteista: varainhankkijoiden kannattaa tehdä itselleen oma muistilista tärkeistä asioista.

Toivotamme iloista mieltä ja kivoja hetkiä myyntityön parissa!

 

Adeliinan tiimi