Palasaippua hiustenpesuun 

Siinä missä nestesaippua ovat helppokäyttöisiä ja nopeita. Palasaippua on ekologisempi ja puhtaampi vaihtoehto. Jos puolillaan tyhjät purkit vievät tilaa suihku telineissä, palasaippuan voi laitta roikkumaan nauhan varassa ja tuo näyttävyyttä muovipullojen sijasta. 

Palasaippuasta on myös muutakin hyötyä kuin tilan säästäminen. Se puhdistaa varatalon ja hiukset jättäen huomattavia tuloksia. Tässä muutamia syitä vaihtaa palasaippuaan 

1. Apua rasvaisille ja kuiville päänahoille 

On erilasia shampoita, jotka voivat vähentää rasvaisuutta tai hilseilyä. Mutta miten pitkään? Päiväksi? Todellisuudessa shampoossa olevat lisäaineet pahentavat asiaa.  

Luonnolliset palasaippuat eivät sisällä lisäaineita. Luonnolliset aineet pitävät hiukset luonnollisessa tilassa. Hiukset pysyvät puhtaana pidempään, eikä päivittäisiä hiusten pesuja tarvitse. Palasaippuan käyttö helpottaa päänahan ärtyneisyyteen ja kutinaan. 

2. Luonnolliset hiukset 

Palasaippuan käyttö saa hiukset olemaan luonnollisessa tilassa. Hiukset saavat tuuheutta, näyttävät terveemmiltä ja pehmeimmiltä. Luonnostaan olevat kiharat tulevat paremmin esiin.  

3. Helppokäyttöisyys 

Voisi luulla nestesaippuaa helpoksi, mutta todellisuudessa palasaippua on helpompi. Yhtä palasaippuaa voi käyttää hiuksissa ja vartalon pesussa.  Nestesaippuaa voi sattumalta käyttää enemmän kuin pitäisi. Palasaippuassa vähempikin määrä saa puhtaan tuloksen.  

Nestesaippuaa säilytetään yleensä muovisissa pulloissa, joka kuluttaa ympäristöä. Palasaippuoiden valmistus on ympäristöystävällisempää ja ne pakataan usein kartonki- tai paperikääreisiin, jotka on helppo kierrättää. Palasaippua kestää myös pidempään, joten ei aina tarvitse olla ostamassa uutta. 

Adeliinan palasaippuat ovat ekologisia ja puhdistavat hiuksesi luonnolliseen tilaansa.