Adeliina on ekologinen kodinpuhdistussarja päivittäiseen käyttöön

Adeliinan kaikki tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja erittäin biohajoavia. Kaikissa tuotteissa on Avainlippu-merkki. Tuotteet valmistetaan tehtaassa Suomessa isoissa erissä. Täten varmistetaan tuotteiden puhtaus, tasalaatuisuus ja saatavuus. 

Adeliina-tuoteperhe koostuu monipuolisista puhdistusaineista. Pyykkietikoista asiakas voi valita mieleisen tuoksun neljästä ihanasta vaihtoehdosta.

  • Mango on ihanan pehmeä ja hedelmäinen.
  • Greippi on raikas ja sitruksinen.
  • Mausteinen kaneli tuo vivahteita itämaista.
  • Pyykkitupa tuo tuulahduksen menneestä ajasta: puhtaan pyykin tuoksu narulla kesäpäivänä.

Etikoiden kaveriksi kannattaa aina myydä myös Adeliinan hajusteeton Pyykinpesuaine. Hajusteettoman pesuaineen kanssa Adeliinan pyykkietikat pääsevät parhaiten esiin. Paras pesutulos syntyy, kun käytetään saumattomaksi pariksi suunniteltuja Adeliinan Pyykinpesunestettä ja Pyykkietikkaa.

Lisäksi tarjolla on ihanat pumppupullot, joissa on Nestesaippuaa ja Astianpesuainetta.

Suihkepulloissa saa myös Saniteettisuihketta ja Siivoussuihketta. Kaikki tuotteet sopivat päivittäiseen siivoukseen kotona. Tuotteissa on raikkaita, mutta ei liian voimakkaita tuotteita.

Tuoteperhettä täydentää ihana Tekstiilienraikastaja eli nk. imurointipuuteri. Se sopii loistavasti pikasiivoukseen ja kodin raikastamiseen. Tuoksuina ihana Mango tai Puuvilla.


Adeliinan tuotteissa on kiinnitetty paljon huomiota tehokkuuden ja ekologisuuden lisäksi tuoksuihin. Turvalliset tuoksuöljyt ovat parhailta toimittajilta hankittuja ja tuoksut valittu sellaisiksi, että ne eivät allergisoi helposti.

Vastaa